Вилијам Џејмс Сидис

Сподели со своите пријатели

Се проценува дека Алберт Ајнштајн имал коефициент на интелигенција 160, Исак Њутн 190, а Марк Цукерберг 152. Овие луѓе се познати низ светот како најголеми генијалци. Loading… Сепак, постоел еден човек чиј коефициент на интелигенција се верува дека бил помеѓу 250 и 300! Дали некогаш сте слушнале за човек поПрочитај повеќе