Википедија

Сподели со своите пријатели

Откако ги протера повеќето западни технолошки компании од земјата, Русија сега се заканува на Википедија. Loading… Државниот регулатор за комуникации вели дека страницата што може да ја уредува секој се додека е познат изворот на информациите треба да ги избрише „незаконските информации“ и да се заканува со казна.   МожеПрочитај повеќе