тиквици

green cucumbers on round brown wicker basket

Сподели со своите пријатели

Тиквички се храна која често го наоѓа своето место во летните јадења и е добро позната на скоро сите. Loading… Археолозите откриле дека тиквичките се јаделе уште во 7000 година п.н.е во Мексико, каде што тие биле важен дел од исхраната заедно со грав и пченка. Затоа, овој зеленчук гоПрочитај повеќе