струја

woman put food on oven

Сподели со своите пријатели

Освен што ќе заштедите струја, оброците со ваква подготовка ќе бидат повкусни. Loading… Во рерната најлесно се подготвуваат оброци бидејќи таа го врши најголемиот дел од работата додека чекаме. Одлична опција во рерната е вентилаторот, кој можете да го вклучите кога подготвувате јадење. На овој начин јадењето ќе биде готовоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Од вчера попладне дел од жителите на улицата „413“ во населбата Иго Тричковиќ (Пуковско) во Куманово се без електрична енергија. Loading… Дел од граѓаните реагираа до редакцијата на Кумановски Муабети, со тврдење дека од вчера од 15 часот се оставени без електрична енергија во своите домови. Од ЕВН Македонија велатПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Населбите Ајдучка Чешма и Карпош во Куманово денеска ќе останат без електрична енергија во период од 08:00 до 15:00 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН поради интервенции во дистрибутивниот систем.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 15:15 часот поради планирани прекини во дистрибутивниот систем, без електрична енергија ке бидат дел од улиците „Тоде Думба“, „Лесковачка“, „Никшичка“, „Вараждинска“, „Б.Б.Гуцман“, „3-та МУБ“, „Васко Карангеловски“, дел од „6-ти Апрал“ и „Горче Петров“, додека во период од 11,00-15,00 часот прекини ќе имаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден повеќе улици низ Куманово ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 08:00 до 15:00 часот планирани прекини во дистрибутивниот систем без електрична енергија ќе ги остават жителите на дел од улиците:  „Тоде Думба“, „Народна Ревулуција“, „БајрамПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации низ Куманово во текот на денот ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 08:00 до 15:00 часот прекини на електричната енергија ќе има на дел од улиците„Тоде Думба“, „Панчевачка“, „Драган Стопаревиќ“, „АВНОЈ“, „АСНОМ“, „Васко Карангелевски“ и дел од населбатаПрочитај повеќе