село Младо Нагоричане

Сподели со своите пријатели

Два пожари вчера биле регистрирани на територијата на кумановско, поточно еден во Куманово, а друг во општината Старо Нагоричане. Loading… Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, сува трева и шума гореле вчера во атарот на Агино село покрај автопатот Скопје – Куманово. На терен околу 17:15Прочитај повеќе