Пол Јонсон

Сподели со своите пријатели

Шведскиот министер за одбрана Пол Јонсон изјави дека Шведска мора што поскоро да стане полноправна членка на воената алијанса на НАТО. Loading… Тој додаде дека не може да одреди временска рамка за завршување на процесот на пристапување во НАТО, но е уверен дека Турција и Унгарија ќе го ратификуваат членствотоПрочитај повеќе