Патриот

Сподели со своите пријатели

Министерот за надворешни работи на Украина, Дмитро Кулеба, како реално сценарио најави дека противвоздушниот систем Патриот ќе биде распореден во Полска за заштита на западните делови на Украина. Loading… „Тоа е реално. Всушност, тоа би ги заштитило земјите од НАТО од напади со беспилотни летала или ракети на нивните територии“,Прочитај повеќе