Невена Величковска

Сподели со своите пријатели

Четири физички и шест правни лица од Куманово ќе го добијат највисокото општинско признание годинава „Ноемвриска награда“. Loading… Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување на награди и признија при Советот на Општина Куманово донесе одлука од вкупно 28 апликации кои биле доставени, информираше советничката Невена Величковска. ДобитницитеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Комисијата за одбележување на празници и манифестации и доделување награди и признанија на Советот на Општина Куманово на денешната прес-конференција ги соопшти годинашните добитници на ноемвриските награди. Loading… Претседателката на Комисијата Невена Величковска информираше дека од 34 предлози, комисијата едногласно одлучила да додели награди за пет физички и две правниПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово и годинава објави јавен повик за предлози за доделување на Ноемвриска награда како највисоко општинско признание. Loading… Претседателката на Комисијата за одбележување празници, манифестации и доделување награди и признанија при Советот на Општина Куманово, Невена Величковска, денеска на прес конференција ги појасни деталите за конкурсот. Наградата се доделуваПрочитај повеќе