Наваф ал Ахмад ал Сабах

Сподели со своите пријатели

Почина кувајтскиот емир шеик Наваф ал Ахмад ал Сабах, јави денеска кувајтската државна телевизија. Loading… Редовната програма на кувајтската државна телевизија ненадејно беше прекината со читање стихови од Куранот, што во оваа земја сигнализира за можна смрт на член на владејачкото семејство, пренесува Ројтерс. Кувајтскиот емир Шеик Наваф ал АхмадПрочитај повеќе