Хусам Бадран

Сподели со своите пријатели

Русија може да игра значајна улога во завршувањето на војната во Појасот Газа и испораката на помош до енклавата, изјави високиот претставник на Хамас, Хусам Бадран. Loading… Според палестинскиот политичар, Хамас „ја цени улогата на Русија на меѓународно ниво, особено нејзиното користење на ветото како одговор на позицијата на САД,Прочитај повеќе