Даниел Гелевски

Сподели со своите пријатели

Традиционално, денеска во Општина Куманово се одржа прием за најуспешните во своите професии, беа прогласени најдобриот пожарникар и полицаец за годината што изминува. Loading… Најистакнат припадник од Територијалната противпожарна единица Куманово е Даниел Гелевски.     За најуспешен полициски службеник во Полициска станица од општа надлежност – СВР Куманово, бешеПрочитај повеќе