Бедиње

Сподели со своите пријатели

Почна асфалтирање на улицата Трајко Јовановски – Кмет, познат како „Шумски пат“ во кумановската населба Бедиње, соопштија денеска надлежните од одделението за комунални дејности. Loading… Улицата целосно ќе се реконструира, ќе се гребе асфалт, ќе се постави нов. Вкупно, улицата е во должина од 950 метри. – Предвиден е машинскиПрочитај повеќе