Кога будала ќе влета во живо во утринската програма (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кога сфати за што станува збор, тој реши да изведе еден вид перформанси што ги насмеа гледачите.

Loading...

Гледачите на утринската програма на РТС не можеа, а да не забележат еден необичен извештај од Чачак.

Водителка поради неконтролирано смеење ги прекина вестите (ВИДЕО)

Имено, додека дописничката Слаѓана Милетиќ зборуваше во живо за тоа како е времето и што се случило во текот на ноќта во овој град, во кадарот влезе случаен минувач.

Кога сфати за што станува збор, тој реши да изведе еден вид перформанси што ги натера гледачите да се смеат.

Веќе 22 години оваа кинеска водителка изгледа исто (ФОТО+ВИДЕО)

Тој се движеше  од едниот крај на кадарот на другиот, симулираше трчање, скокање и танц како балетски танчер.

Коментарите под видеото објавено на интернет продолжуваат се нижат, при што некои корисници се прашуваат дали мажот бил на „бонбони“, алудирајќи на дрога, други тврдат дека станува збор за обложување, а лицето кое го објавило видеото напишало само еден збор во описот на насловот – корона.

Loading...

Водителка на временска прогноза си го осигураше задникот на 80.000 евра (ФОТО)

Како сето тоа изгледаше погледнете самите.


Leave a Reply