Бебињата го обожаваат овој лекар: Вакцинација со насмевка, песна и балони (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Оваа снимка ги враќа насмевката и надежта!

Loading...

Лекар кој пред сè е човек и исто така одличен професионалец, некој кој вистински ја сака својата работа.

БАКНЕЖ СО КОБРА: Овој човек го стави животот на коцка (ВИДЕО)

Момчето од само шест месеци, дошло на редовна вакцинација кај неговиот педијатар, а со инекцијата добил песна, насмевка и на крајот балони.

Лекарот најпрво го забавувал, го гушкал, го „боцкал“, и кога му ја дал својата прва инјекција, бебето дури и не пуштило солза, па затоа добил многу меурчиња од сапун како награда.

Влезе во кружниот тек па се лансираше: Мотоциклистот изгуби контрола (ВИДЕО)

Сепак, боцкањето во другата нога беше малку поболно, па имаше солзи.

Момчето брзо заборави на оваа болка, а неговите родители отидоа дома среќни и задоволни од начинот на кој лекарот го третираше нивното дете.

Loading...

Leave a Reply