Влезе во кружниот тек па се лансираше: Мотоциклистот изгуби контрола (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

За искусни возачи, кружниот тек е обична рутина, но за оние „свежи“ тоа е нерешлива енигма.

Loading...

Кој има предност овде? Во која насока се движат возилата? Застанува тука или продолжува со истата брзина?

Топењето на глечерот откри тајна криена со векови под мразот (ВИДЕО)

Толку многу дилеми, а мора да се продолжи со возењето.

Дали овој мотоциклист ги имаше сите овие прашања низ главата на кои немал одговори или само замижал и дал гас, не е јасно.

ЧЕЛИЧНА ГРАДБА ВО ПРАШИНА: Погледнете како за 16 секунди е урнат овој облакодер (ВИДЕО)

Но, јасно е дека тој со голема брзина влезе во кружниот тек, го пресече патот на другите возачи, се заби во средниот дел на текот и буквално се лансираше во воздухот.


Leave a Reply