БАКНЕЖ СО КОБРА: Овој човек го стави животот на коцка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Да се бакне кобра во уста не е храброст. Ќе се согласите дека тоа е коцкање со сопствениот живот што може да биде фатално.

Loading...

Овој човек го прави токму тоа.

ВОНСЕРИСКИ ВОЗАЧ: Камионот заврши на кровот на куќата (ВИДЕО)

Како заврши таа луда игра за него, погледнете во видеото.


Leave a Reply