Жељка Цвијановиќ

Сподели со своите пријатели

Претседателката на Република Српска Жељка Цвијановиќ изјави дека она што го попречува успехот на Босна и Херцеговина не се санкциите против поединци, туку фактот дека странскиот фактор постојано ги игнорира вистинските проблеми во Босна и Херцеговина. Loading… „Тие со нивните интервенции и противуставни експерименти придонесоа значително, можеби и решително заПрочитај повеќе