Yandex

Сподели со своите пријатели

Матичната компанија на најсилната руска технолошка компанија Yandex сака да ги прекине сите врски со таа земја за да ги заштити своите нови компании од последиците на војната во Украина. Loading… Ова може да ги попречи плановите на Путин да развие домашни замени за високотехнолошките стоки кои доаѓаат од Запад,Прочитај повеќе