Ричард Баронс

Сподели со своите пријатели

Британски генерал и поранешен командант на британската армија Ричард Баронс утринава во интервју за Скај њуз ја коментираше мобилизацијата во Русија. Loading… Тој тврди дека мобилизираните резервисти „ниту ќе бидат добро обучени, ниту добро опремени“ и додава дека „веројатно и нема да бидат многу ентузијасти“. „Русите ќе треба да инвестираатПрочитај повеќе