појадок

Сподели со своите пријатели

Студиите покажуваат дека пропуштањето на појадокот може да доведе до инфаркт или удар, пишува  „The Sun”. Loading… Експертите велат дека еден од четири возрасни кои го пропуштаат утринскиот појадок, страдаат од висок холестерол и висок крвен притисок. Тие исто така се посклони кон дебелеење и развивање на дијабетес. Јадењето доцнаПрочитај повеќе