милионер

Сподели со своите пријатели

Милионер и бизнисмен го дал целото богатство за да ги подобри животите на другите луѓе. Оваа преобразба настапила откако имал сообраќајна несреќа по која завршил во затвор. Потоа ја запознал љубовта на својот живот. Неговата приказна е уште од 2017. година, но го освои светот. Мази Думато (38) по потеклоПрочитај повеќе