матуранти

Сподели со своите пријатели

Со организиран превоз, средношколците од Куманово денес во 11 часот ќе се упатат во Скопје каде точно напладне ќе започне Третиот Средношколски марш. Според најавите, средношколците ќе се соберат пред платото на СОУ ”Перо Наков” и ќе се упатат во главниот град каде ќе се придружат на останатите членови на СтудентскиотПрочитај повеќе