Ивица Ѓоргиевски

Сподели со своите пријатели

Заврши реконструкција на тоалетите во кумановското основно училиште „Вук Караџиќ“ во Куманово, информираа денеска надлежните. Loading… Средствата за реконструкцијата на санитарните јазли се обезбедени од општина Куманово. Наскоро ќе биде реконструиран влезот во училишниот двор. – Очекуваме да се подобри хигиената за учениците од вториот кат на училиштето, а наскороПрочитај повеќе