Гевин Шмит

low angle photography of green palm trees during daytime

Сподели со своите пријатели

Овој месец најверојатно ќе биде најтоплиот месец во следните сто, можеби дури и илјада години, изјави главниот климатолог на НАСА, Гевин Шмит. Loading… Дневните рекорди веќе се срушени во јули, според реперите на Европската унија и Универзитетот во Мејн, кои комбинираат податоци од земја и сателити за прелиминарните проценки наПрочитај повеќе