ЕВН

Сподели со своите пријатели

Повеќе делови на Куманово и околината утре ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Loading… Во период од 09:00 до 09:30 часот прекини ќе има кај корисниците од населбата Вера Которка, селото Проевце и населбата Зелен рид, како и повеќе компании кои се наоѓааПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Од вчера попладне дел од жителите на улицата „413“ во населбата Иго Тричковиќ (Пуковско) во Куманово се без електрична енергија. Loading… Дел од граѓаните реагираа до редакцијата на Кумановски Муабети, со тврдење дека од вчера од 15 часот се оставени без електрична енергија во своите домови. Од ЕВН Македонија велатПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Населбите Ајдучка Чешма и Карпош во Куманово денеска ќе останат без електрична енергија во период од 08:00 до 15:00 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Станува збор за најавени прекини од страна на ЕВН поради интервенции во дистрибутивниот систем.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден во период од 08:00 до 15:15 часот поради планирани прекини во дистрибутивниот систем, без електрична енергија ке бидат дел од улиците „Тоде Думба“, „Лесковачка“, „Никшичка“, „Вараждинска“, „Б.Б.Гуцман“, „3-та МУБ“, „Васко Карангеловски“, дел од „6-ти Апрал“ и „Горче Петров“, додека во период од 11,00-15,00 часот прекини ќе имаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во текот на утрешниот ден повеќе улици низ Куманово ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 08:00 до 15:00 часот планирани прекини во дистрибутивниот систем без електрична енергија ќе ги остават жителите на дел од улиците:  „Тоде Думба“, „Народна Ревулуција“, „БајрамПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Неколку локации низ Куманово во текот на денот ќе останат без електрична енергија, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи. Во период од 08:00 до 15:00 часот прекини на електричната енергија ќе има на дел од улиците„Тоде Думба“, „Панчевачка“, „Драган Стопаревиќ“, „АВНОЈ“, „АСНОМ“, „Васко Карангелевски“ и дел од населбатаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЕВН во дневниот билтен, поради подобрување на квалитетот на електродистрибутивната мрежа, денес од 11 до 15 часот, без електрична енергија ќе останат неколку улици во Куманово. Loading… Планирани исклучувања ќе има на дел од ул. Љубе Гачев, Димитрија Туцовиќ, Борис Кидриќ, Киро Фетак и улица Карл Маркс.Прочитај повеќе