Дарко Тодоровски

Сподели со своите пријатели

Младиот оперски пејач Дарко Тодоровски вечерва во Занаетчискиот дом во Куманово ќе одржи новогодишен концерт. Loading… Настанот е во рамки на новогодишната програма што ја организираат Фондацијата за култура и Општина Куманово. Кумановци ќе имаат можност да ги слушнат најголемите новогодишни и божиќни хитови од американските пејачи Френк Синатра, ЕлвисПрочитај повеќе