Даниел Стојановски

Сподели со своите пријатели

Горан Трајковски и Даниел Стојановски се нови членови на Градскиот фудбалски клуб Куманово, со кои управата ќе атакува на влез во Втората лига. Loading… Кумановецот Даниел Стојановски е нов шеф на стручниот штаб, кој многу млад почнал да ја гради својата кариера во други градови во Македонија. Стојановски во својатаПрочитај повеќе