Бојан Велевски

Сподели со своите пријатели

Актерот Бојан Велевски прави голема стендап турнеја низ десет градови во Македонија, со наслов “Све ли ја да мислам”, а по текст на Божидар Божиновски (Моџо). Loading… Премиерата тргна од Прилеп, продолжи во Струмица, Кавадарци и Гевгелија. На овие три настани Бојан собра близу 2000 луѓе. Куманово е еден одПрочитај повеќе