Барбика

Сподели со своите пријатели

Девојките ширум светот уживаа да се играат со Барби куклите кога беа мали. Секоја од нив делуваше совршено и изгледа дека претставуваше „девојка“ без ниту една маана. Меѓутоа, сега се појавија Барбики со кои сите можат да се поистоветат, бидејќи далеку повеќе наликуваат на обични девојки. На Инстаграм профилот „TrophyПрочитај повеќе