Азир Алиу

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Македонија Стево Пендаровски утре во 10:15 часот, по повод одбележувањето на 2 Август, Илинден – Денот на Републиката, ќе се обрати пред Меморијалниот центар АСНОМ, во Пелинце. Loading… Во чест на Првото заседание на Антифашистичкото Собрание на Народното ослободување на Македонија – АСНОМ, пред споменикот на АСНОМ, ќеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Во рамки на заложбите за континуирана и забрзана дигитална трансформација, министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу и претседателот Стево Пендаровски денеска во ЕТУ-Куманово промовираа четири нови е-услуги: Loading… Првата услуга е: Контрола на листата на логови за спроведен пристап до личните податоци на корисникот. ,,Услугата обезбедува издавање наПрочитај повеќе