Снимаа лавови во пустина, а еден им ги отвори вратата на автомобилот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Снимањето диви животни е убаво и адреналински, но честопати ситница е доволна ова искуство да се претвори во пекол.

Loading...

Најдобротоа на сопствена кожа го почувствуваа овие луѓе кои заминале во пустината да снимаат лавови.

Сакал да докаже дека Земјата е рамна плоча, па загинал во сопствената аматерска ракета (ВИДЕО)

Сè беше идилично, лавовите лажеа, гледаа во нив, дури и позираа, а потоа еден лав се приближи до самиот автомобил.

Изгледаше прекрасно, лавот одблизу е одлична и уникатна снимка, а потоа вратата од автомобилот се отвори и следеше вистинскиот хаос.


Leave a Reply