Кога ќе видите како овој тригодишник вежба со својот татко, повеќе нема да имате изговори (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ова момче има само три години, а тој веќе знае за дисциплина, здраво живеење и вежбање. Неговите навики му ги пренесува неговиот татко, кој не пропушта ниту еден тренинг.

Loading...

Двајцата креваат тегови заедно, тато е потежок, а момчето е полесно. Обајцата ги соблекоа маиците за да видат како напредуваат мускулите.

Огромна анаконда излезе да „прошета“ па го блокираше автопатот (ВИДЕО)

Најслатко е што момчето го имитира својот татко, ја брои секоја вежба, а потоа на ист начин ги спушта теговите на земја.

Детето е секако мало за теретана, но не и за квалитетно време со неговиот татко, што е најважно.

Има само 6 години: Од неговата магија, ќе останете без зборови (ВИДЕО)

Овде можете да видите како децата гледаат на своите родители и колку е важно да им се даде вистински пример.


Leave a Reply