Огромна анаконда излезе да „прошета“ па го блокираше автопатот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Возењето автомобил често знае да биде динамично, возачите најчесто се навикнати на метежи, судири, дупки на патот, лежечки полицајци…

Loading...

Но, возачите на ова место беа изненадени од ситуацијата што никој не ја очекувал.

Детска игра каква немате видено досега (ВИДЕО)

Имено, анаконда долга над два метри решила да се прошета, но не помина низ шумата, туку одлучила да излезе на автопатот и да го блокира.


Leave a Reply