Го извлекле од бунарот, а кога виделе што има во панталоните биле смртно преплашени (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Еден Индиец паднал во бунар во селото Баирав Дера во државата Утар Прадеш, но селаните го виделе и успеале да го спасат.

Loading...

Меѓутоа, кога го извлекле од бунарот, биле шокирани кога во пантолоните му пронашле отровна кобра.

СКАНДАЛ ВО УЧИЛИШТЕ: Наставникот „летва“ пијан! (ВИДЕО)

Селаните успеале да ја избркаат кобрата со стап додека човекот, без свест, лежел на земја.

Индиецот имал среќа на некој начин, затоа што иако претрпел повеќе повреди од падот во бунарот, отровната змија не го каснала.


Leave a Reply