94 РОДЕНДЕН: Баба скокна со падобран од вртоглава височина (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Таа реши да го прослави својот 94-ти роденден со апдобрански лет од авион со помош на инструктор.

Loading...

Оваа хиперактивна баба скокна без страв од авионот на 3.048 метри надморска височина.

Бебињата го обожаваат овој лекар: Вакцинација со насмевка, песна и балони (ВИДЕО)

Тие ја прашаа зошто го прави ова и нејзиниот одговор беше: „Затоа што сум луда“.

Погледнете го видеото!


Leave a Reply