ВАНИЛА СЕКС – Сигурно сте го пробале, а за тоа не сте свесни

Сподели со своите пријатели

Ванила секс е стар конвенционален начин на водење љубов. Станува збор за мисионерска поза, која покрај сексот се состои и со низа долги и длабоки бакнежи.

Ова е најдобрата секс поза за „елегатно пополнетите“ жени

Loading...

Во прашање е нежно и емоционално водење љубов кое обично се јавува на самиот почеток на секоја сексуална врска. Во ванила сексот нема многу експериментирање, испробување различни пози и фетиши. Овој тип на секс ништо не го зачинува, ниту се употребуваат некакви сексуални помагала.

Ванила сексот го добил називот по сладоледот, затоа што ванила е вообичаен вкус на сладолед кој е обичен и помалку досаден, па така е опишан и овој тип секс.

Револуционерна поза во аналниот секс која носи многу уживање

Меѓутоа, ова не е точно, затоа што без оглед на тоа во која поза го практикувате сексот, може да ви биде убави и пријатно ако вие така се чувствувате. Според тоа, без оглед на називот и описот на овој тип секс, вие слободно уживајте во него, без грижа околу тоа дали некој ќе ве осудува или не.

Овој тип на водење љубов може да биде страствен и возбудлив, затоа што на ваков начин се создава посебна поврзаност измеѓу партнерите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.