здрава храна

Сподели со своите пријатели

Овој оброк може да го носите секаде со себе. Loading… Диетата со супа се базира на чорбеста храна која лесно се вари, а ги содржи сите неопходни нутритиенти и разновидни намирници за секој ден. Трае седум дена, а може да изгубите и до 4 килограми. Поента е секој оброк даПрочитај повеќе