Володимир Хаврилов

Сподели со своите пријатели

Украинските сили би можеле да го вратат Крим до крајот на декември, а целата војна со Русија ќе заврши до пролет, изјави заменик-министерот за одбрана на Украина Володимир Хаврилов, пензиониран генерал-мајор, кој рече дека неговата земја никогаш нема да престане да се бори. Loading… Во интервју за Sky News, тојПрочитај повеќе