Вол Стрит

Сподели со своите пријатели

Вчера на Вол Стрит берзанските индекси пораснаа, надоместувајќи ги загубите од претходниот ден, но тргувањето беше претпазливо бидејќи инвеститорите чекаат нови податоци за инфлацијата и состанокот на лидерите на ФЕД. Loading… Dow Jones зајакна 0,50 отсто, на 33.833 поени, додека S&P 500 порасна за 0,62 отсто, на 4.293 поени, аПрочитај повеќе