Василис Кикилијас

Сподели со своите пријатели

Грчкиот министер за климатски кризи и цивилна заштита, Василис Кикилијас, денеска изјави дека во последните неколку дена во Грција горат над 600 пожари, а огромното мнозинство се предизвикани од луѓе. Loading… Државата ќе направи се што е потребно за да им пружи помош на погодените, рече Кикилијас, истакнувајќи дека триПрочитај повеќе