Валентина Андреиќ

Сподели со своите пријатели

Специјална плакета за трајни вредности доби документарниот филм „Неколку цркви од кумановско со царски двери во резба“, на авторот Валентина Андреиќ, виш кустос историчар на уметност во НУ Музеј – Куманово, на 30-тото, јубилејно издание на Интернационалниот фестивал на аматерскиот документарен филм „КАМЕРА 300“ кој се одржува во Битола, информирааПрочитај повеќе