Суад Ајдари

Сподели со своите пријатели

Вкупно 200 сообраќајни незгоди биле регистирани во текот на првото полугодие од 2022 година на територијата на Општина Куманово. Loading… Ова го покажа извештајот на Полициската станица од Општа надлежност Куманово кој беше презентиран на седница на Советот на Општина Куманово. Состојбата во однос на патниот сообраќај, како што посочиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Вкупно 560 кривични дела биле регистрирани во текот на првото полугодие од 2022 година, што е за 10,7 отсто повеќе во споредба со истиот период лани. Loading… Ова денеска го покажа извештајот кој пред Советот на Општина Куманово го презентираше заменик командирот на Полициска станица од Општа надлежност Куманово, СуадПрочитај повеќе