сонување

Што значи ако ја сонуваш саканата личност

Сподели со своите пријатели

Што значи ако ја сонуваш саканата личност? Сонувањето на саканата личност е вообичаен феномен. Овие соништа може да се толкуваат на различни начини. Loading… Важно е да се потсетите на ситуацијата во која сте ја сонувале вашата сакана личност. Но, и на другите детали што сте ги виделе во сонот.Прочитај повеќе

Што значи ако сонуваш змија

Сподели со своите пријатели

Што значи ако сонуваш змија? Веројатно сте сонувале змија некогаш и сте си го поставиле ова прашање. Loading… Како еден од најстарите митолошки симболи во културите, змиите можат да предизвикаат бројни негативни асоцијации. Бидејќи змиите редовно ја отфрлаат кожата, многу култури ги поврзуваат влекачите со промени, раст и повторно раѓање.Прочитај повеќе

Што значи ако сонуваш некого

Сподели со своите пријатели

Што значи ако сонуваш некого? Ова е прашањето кое луѓето често си го поставуваат, откако во сонот ќе им дојде поранешниот партнер, љубовник или колега од работа. Loading… Како понекогаш соништата ги одразуваат несвесните мисли и нашите чувства? Дали соништата се само симбол на нешто сосема друго? Што значи акоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Старите Египќани дури имале книги за нивно толкување, а имало и експерти кои се специјализирале за толкување на соништата. Loading… Оваа фасцинација со соништата опстојува од античко време до денес. Дали некогаш сте сонувале моменти од минатото и сте се запрашале што значат вашите соништа?     Сонови за минатотоПрочитај повеќе