soni

black and white xbox one game controller

Сподели со своите пријатели

Јапонската компанија Sony објави дека има продадено над 50 милиони конзоли за игри PlayStation 5 (PS5) од ноември 2020 година, кога овој производ првпат беше претставен на пазарот. Loading… Ноември истовремено забележа најголем интерес за PS5 конзолите во претходните три години, објави Sony на својата веб-страница. Видео игрите како Spider-ManПрочитај повеќе