Шупли камен

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски заедно со претседателот на Владата на Република Бугарија Галaб Донев, во придружба на министри од двете влади, претставници од Делегацијата на ЕУ и Европската банка за обнова и развој, денеска 29.10.2022 година (сабота), со почеток во 12:00 часот ќе присуствуваат наПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Премиерите на Македонија и Бугарија, Димитар Ковачевски и Галеб Донев во сабота ќе присуствуваат на настанот „Отпочнување со градба на источен дел од железница на Коридор 8, секција Куманово – Бељаковце – Крива Паланка” во Шупли камен во Куманово. Loading… Како што информираат од Владата на настанот се очекува даПрочитај повеќе