Шар Планина

Сподели со своите пријатели

„Ноќна забава на Шар планина“ е насловот на снимката што ја објави Националниот парк Шар Планина на социјалните мрежи. Loading… На снимката може да се види дека една од поставените камери во текот на ноќта на исто место уловила неколку различни животни. На истото место минаа дива свиња, лисица, аПрочитај повеќе