Семјуел Бејтман

Сподели со своите пријатели

Семјуел Бејтман, водач на мала полигамна група во близина на границата меѓу американските сојузни држави Аризона и Јута, кој беше уапсен во август, според новите документи на федералниот суд имал најмалку 20 сопруги, повеќето малолетни, објави АП. Loading… Новите документи на федералниот суд покажуваат и дека Семјуел Бејтман ги казнувалПрочитај повеќе