Радослав Настасијевиќ Варџиски

Сподели со своите пријатели

Радослав Варџиски е роден на 1987 година во Куманово. Дипломирал на економскиот факултет при Европскиот универзитет во Скопје, на отсек Маркетинг менаџмент во 2009 година, а магистрира на истиот отсек во 2012 година. Има завршено Академија за графички дизајн во 2005 година, како и Академија за веб дизајн во 2012Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Движењето ЗНАМ – За наша Македонија денеска одржа прес конференција на која информираше за донесените одлуки на Централниот одбор во однос на предлог кандидати за заменици министри од редовите на Движењето во Владата на Република Македонија. Loading… Портпаролот на Движењето, Никола Мемов, рече дека Централниот одбор со едногласно донесена одлукаПрочитај повеќе