проституција

Сподели со своите пријатели

Новинарите на Телеграф биле во борделот на Љубиша Васиќ, кого го нарекуваат „прва фризура на Србија“. Васиќ бил уапсен пред два дена, а полицијата упаднала во неговиот локал токму во моментот кога во тајните соби се одржувале оргии. Loading… „Обвинителството и полицијата добија дојава дека Васиќ, кој веќе неколку патиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Еден издавач на станови од Велс ја шокираше биратнската јавност откако на интернет се појави снимка на која тој на една жена и нуди бесплатен стан, но под еден сулов. Тој објавил стан кој го изнајмува за 650 фунти, но во огласот навел и дека постои алтернативна форма на плаќање.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сокриено неколку метри под она што на прв поглед наликува на паркинг, во Германија се наоѓа едно посебно место за богаташите. Овде никако нема да можете да видите обични луѓе, а локацијата на овој клуб во Минхен е добро сочувана тајна. ПОЛИЦИЈАТА ОТКРИ ТАЕН БОРДЕЛ: Нема да верувате што пронашлеПрочитај повеќе