Алтернативно плаќање или проституција на мало? (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Еден издавач на станови од Велс ја шокираше биратнската јавност откако на интернет се појави снимка на која тој на една жена и нуди бесплатен стан, но под еден сулов.

Тој објавил стан кој го изнајмува за 650 фунти, но во огласот навел и дека постои алтернативна форма на плаќање. Кога се состанала со него, една потенцијална станарка набргу дознала за што всушност се работи.

Мажот на девојката и понудил стан на бесплатно користење, доколку прифати со него еднаш недолно да има секс. Неговат апонуда, снимена со скриена камера се појавила на локалната телевизија, а објавата набргу се прошири и на интернет.

На снимката се слуша како тој и нуди пријателство со бенефиции и потоа и објаснува дека тоа всушност значи дека би требало со него еднаш неделно да има секс, доколку сака да живее бесплатно во станот.

И покрај тоа што снимката ја згрозила британската јавност, статистиката покажува дека дури 250.000 жени во Велика Британија, во изминатите пет години се нашле во ситуација да им биде понудена таква форма на плаќање кирија.

https://youtu.be/gd29XTC0CSM

Loading...
ПРОЧИТАЈТЕ И:  Може ли истрагата против Трамп да го спречи повторно да се кандидира за претседател?

Leave a Reply